Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií OK

Ubytovanie Rusava   Privát

 23454

Česko Privát Rusava, Exteriér

Rozloženie izieb: 1x APT: 2x2, 2x APT: 2x2+1, max. počet osôb: 16

Kontakt na ubytovateľa:
Meno:Chalupa na Hořansku
Adresa ubytovania:Chalupa na Hořansku, Rusava 303, 11000, Rusava
Tel. číslo:+420603179458, +420573381481
E-mail:apartmanyfux@volny.cz; fux.sro@volny.cz
Web:
Apartmány v chalupe v obci Rusava.
  • 1x bezbariérový apartmán na prízemí: 2-lôžková izba (manželská posteľ), TV, internetové pripojenie, 2-lôžková izba (manželská posteľ) s kuchynským kútom (elektrický varič, chladnička, MV rúra, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, terasa s posedením.
  • 1x apartmán na 1-om poschodí: 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky, TV, internetové pripojenie, 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky a s kuchynským kútom (elektrický varič, chladnička, MV rúra, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, krytý balkón s posedením.
  • 1x apartmán na 1-om poschodí: 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky, TV, internetové pripojenie, 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky a s kuchynským kútom (elektrický varič, chladnička, MV rúra, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.
Spoločenská miestnosť pre 30 osôb, sauna (za poplatok), kryté záhradné posedenie, ohnisko s posedením, trampolína. K dispozícii: práčka so sušičkou, žehliaca doska. Ústredné kúrenie. Doplatok za spotrebovanú elektrickú energiu. Parkovanie pri objekte. Reštaurácia 1.5km.
 
1.3 km, Rusava, Kúpalisko
 
5.3 km, Bystřice pod Hostýnem, Kúpalisko
 
7.2 km, Držková, Lyžiarsky vlek
 
10 km, Rajnochovice, Lyžiarske stredisko

Ceny, typy izieb a informácie

Pobyt od dňa:
Pobyt do dňa:
Počet nocí: 0
Počet lôžok:
 
1x bezbariérový apartmán na prízemí: 2-lôžková izba (manželská posteľ), TV, internetové pripojenie, 2-lôžková izba (manželská posteľ) s kuchynským kútom (elektrický varič, chladnička, MV rúra, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, terasa s posedením.  (Kapacita: 4 osoby)

Ceny sú závislé od počtu osôb a zvoleného termínu. Ak chcete vidieť presné ceny, zadajte uvedené údaje.

1x apartmán na 1-om poschodí: 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky, TV, internetové pripojenie, 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky a s kuchynským kútom (elektrický varič, chladnička, MV rúra, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, krytý balkón s posedením.  (Kapacita: 6 osôb)

Ceny sú závislé od počtu osôb a zvoleného termínu. Ak chcete vidieť presné ceny, zadajte uvedené údaje.

1x apartmán na 1-om poschodí: 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky, TV, internetové pripojenie, 2-lôžková izba (manželská posteľ) s možnosťou prístelky a s kuchynským kútom (elektrický varič, chladnička, MV rúra, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.  (Kapacita: 6 osôb)

Ceny sú závislé od počtu osôb a zvoleného termínu. Ak chcete vidieť presné ceny, zadajte uvedené údaje.

Vyberte si ubytovanie v okolí:

kraj Zlínský

,

okres Kroměříž

,

Rusava

,

Bystřice pod Hostýnem - Kúpalisko

,

Držková

,

Rajnochovice