Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Več informacij OK

Nastanitev London   Hotel **

 8451

Velika Britanija Hotel London, London, Eksterier

Razporeditev sob: 1x1, 4x2, 2x2+1, 1x3, 1x4+1, maksimalno število oseb: 23

Contact the owner:
Ime:Melrose House
Naslov nastanitvenega objekta:89 Lennard Road, Bromley, SE20 7LY, London
Telefonska številka:+442087768884
E-mail:melrosehouse@supanet.com
Web:
Hotel v prestolnici London v mestnem delu Beckenham.
  • 1x 1-posteljna soba v pritličju z lastnim vhodom (soba VI), francoska postelja, TV-SAT, kopalnica s tuš kabino in WC.
  • 1x 2-posteljna soba v 1. nadstropju z razgledom na vrt (soba I), zakonska postelja, TV-SAT, kuhalnik vode, kopalnica s tuš kabino in WC, sušilec las, likalnik, likalna deska, trezor.
  • 1x 2-posteljna soba v 1. nadstropju z razgledom na vrt (soba II), TV-SAT, kuhalnik vode, kopalnica s kadjo in WC, sušilec las, likalnik, likalna deska, trezor.
  • 2x 2-posteljna soba Garden Room v pritličju z razgledom na vrt (soba VIII - zakonska postelja, soba IX), TV-SAT, kopalnica s tuš kabino in WC.
  • 2x 2-posteljna soba z možnostjo dodatnega ležišča (soba IV v 2. nadstropju z razgledom na vrt, soba III v 1. nadstropju), zakonska postelja, TV-SAT, kuhalnik vode, kopalnica s tuš kabino in WC, sušilec las, likalnik, likalna deska, trezor.
  • 1x 3-posteljna soba v 2. nadstropju (soba V), TV-SAT, kuhalnik vode, kopalnica s tuš kabino in WC, sušilec las, likalnik, likalna deska, trezor.
  • 1x 4-posteljna soba, (soba VII), otroška dodatna postelja, TV-SAT, kopalnica s kadjo in WC.
V hotelu / kompleksu se nahaja jedilnica, vrtna garnitura. Turistična taksa v ceni. Objekt za nekadilce. Parkirišče - brezplačno. Vlak (postaja Penge East) 300m.
Izberite si nastanitev v okolici:

London

,

regija England

,

okraj London