Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Više informacija OK

Smještaj London   Hotel **

 8451

Kontaktirajte vlasnika:
Naziv:Melrose House
Adresa smještaja:89 Lennard Road, Bromley, SE20 7LY, London
Telefonski broj:+442087768884
E-mail:melrosehouse@supanet.com
Web:
Hotel u glavnom gradu London u gradskom dijelu Beckenham.
  • 1x 1-krevetna soba u prizemlju sa vlastitim ulazom (soba VI), francuski krevet, TV-satelit, kupatilo sa tuš kabinom i WC.
  • 1x 2-krevetna soba na prvom katu sa pogledom na vrt (soba I), bračni krevet, TV-satelit, kuhalo za vodu, kupatilo sa tuš kabinom i WC, fen za kosu, glačalo, daska za glačanje, sef.
  • 1x 2-krevetna soba na prvom katu sa pogledom na vrt (soba II), TV-satelit, kuhalo za vodu, kupatilo sa kadom i WC-om, fen za kosu, glačalo, daska za glačanje, sef.
  • 2x 2-krevetna soba Garden Room u prizemlju sa pogledom na vrt (soba VIII - bračni krevet, soba IX), TV-satelit, kupatilo sa tuš kabinom i WC.
  • 2x 2-krevetna soba sa mogućnošću pomoćnog ležaja (soba IV na 2. katu sa pogledom na vrt, soba III na prvom katu), bračni krevet, TV-satelit, kuhalo za vodu, kupatilo sa tuš kabinom i WC, fen za kosu, glačalo, daska za glačanje, sef.
  • 1x 3-krevetna soba na 2. katu (soba V), TV-satelit, kuhalo za vodu, kupatilo sa tuš kabinom i WC, fen za kosu, glačalo, daska za glačanje, sef.
  • 1x 4-krevetna soba, (soba VII), dječji pomoćni ležaj, TV-satelit, kupatilo sa kadom i WC-om.
U hotelu / kompleksu se nalazi blagovaonica, vrtna garnitura. Boravišna pristojba uključena u cijenu. Nepušački objekat. Parking besplatan. Vlak (stanica Penge East) 300m.
Izaberite si smještaj u okolini:

London

,

regija England

,

kotar London