Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Weitere informationen OK

Unterkunft London   Hotel **

 8451

Gesamtzahl der realisierten Aufenthalte: 6        Anzahl Bewertungen: 4        Bewertungs-Ø: 8.8 (von 10)
03.07.2011 - 06.07.2011, Paar, Tschechien   6
Wie waren Sie mit dem Ablauf der Reservierung der Unterkunft im Hotel zufrieden? Sehr zufrieden.
Wie waren Sie mit der Qualität der Unterkunft und mit der Genauigkeit der Informationen über den Hotel zufrieden? Standartmässig.
Wie waren Sie mit dem Verhalten des Unterkunftsgebers/Personals zufrieden? Standartmässig.
Ergänzen Sie bitte Ihre Eindrücke: Snídaně mezi 8 - 9 hod., což bylo dost pozdě. Dostali jsme jiný pokoj než byl objednaný. Celkový dojem moc dobrý. Klidná část, dobře přístupná s centrem..
13.05.2010 - 16.05.2010, Paar, Ungarn   10
Wie waren Sie mit dem Ablauf der Reservierung der Unterkunft im Hotel zufrieden? Sehr zufrieden.
Wie waren Sie mit der Qualität der Unterkunft und mit der Genauigkeit der Informationen über den Hotel zufrieden? Sehr zufrieden.
Wie waren Sie mit dem Verhalten des Unterkunftsgebers/Personals zufrieden? Sehr zufrieden.
Ergänzen Sie bitte Ihre Eindrücke: A szállásadók nagyon kedvesek és segítőkészek. A szállás nagyon jó helyen van, 15 percre a központtól. A tájékoztató alapján messzebbnek tünt. Ez kellemes meglepetés volt. Összességében véve a szállás kiváló pároknak, gyerekkel utazó családoknak nem ajánlatos..
11.12.2008 - 16.12.2008, Paar, Tschechien   10
S ubytovanim jsme byli naprosto spokojeni, velmi mila pani domaci. Doporucujeme.
02.05.2008 - 05.05.2008, Paar, Tschechien
Die Unterkunft war problemlos.
29.02.2008 - 02.03.2008, Familie mit Kinder, Ungarn   9
Tisztelt Judita! A londoni kiránduláson nagyon jól érezte magát az egész család. A megérkezés után komoly gondot jelentett a szállás megtalálása. A leírt és elküldött ismertetőben az szerepelt, hogy a szállás a Viktoria városrészben van, ami hamar kiderült, hogy nem igaz. Itthon én egy nem túl részletes térképen szerencsére bejelöltem, hogy kb. hol lesz a szállás. Ez alapján, és az önök által küldött elég kis területet behatároló térkép alapján kezdtük a keresést. Sajnos ez elvett a kirándulásra szánt időből jó néhány órát, vagyis az első délutánt. Estére sikerült a szállást megtalálni, ami nagyon tetszett, a tulajdonos nagyon kedves és barátságos volt. A szállást, mint később kiderült nem bonyolult megközelíteni, a következő módon lehet: a Victoria megállóhoz kell először eljutni vonattal, vagy metróval. Ott fel kell szállni a vonatra Bromley felé és a Penge east megállóig menni. Onnan a szállás 2-300 méterre van. Ezt a kis bosszúságot eltekintve a kirándulás nagyon jól sikerült, London gyönyörű város. Szerencsére az idő is jó volt, egész hétvégén napsütésben sétálhattunk. A szél viszonylag erős volt, de az itthonról elvitt esőkabátokat nem kellett elővenni a táskából. Köszönjük szépen a segítségüket, biztosan még igénybe vesszük későbbi kirándulásainkkor is. Üdvözlettel: Homonnainé Kunos Gabriella
10.11.2006 - 14.11.2006, Paar, Slowakei
Die Unterkunft war problemlos.
Publiziert sind alle erhaltene Reaktionen der Klienten