Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Више информација OK

Smeštaj Portorož   Privatan smeštaj

 18202

Kontaktirajte vlasnika:
Име:Apartmaji Belac
Adresa smeštaja:Lepa cesta 24, 6320, Portorož
Broj telefona:+38656746371, +38640771000
E-mail:mauro.belac@siol.net
Web:
Smeštaj u apartmanskoj kući u gradu Portorož, 300m od plaže (peščana plaža).
  • 1x Apartman u prizemlju: 2x 2-krevetna soba, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (električni šporet, frižider), trpezarijski kutak za 4 osobe, kablovska TV, WI-FI, klimatizacija, terasa sa garniturom za sedenje i sa pogledom na more.
  • 1x Apartman na 1. spratu: 2x 2-krevetna soba, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (kombinovani elektro-plinski šporet, frižider), trpezarijski kutak za 4 osobe, kablovska TV, priključak za internet WI-FI, klimatizacija, balkon sa garniturom za sedenje i sa pogledom na more.
Baštenski nameštaj, bašta. Klimatizacija uz doplatu. Domaćin govori i hrvatski, italijanski, nemački, engleski. U letnjoj sezoni samo smeštaj na nedelju dana. Parking u dvorištu. Restoran 200m. Autobus 1km. Voz (stanica Koper) 16km. Portorož - centar 2km.
 
300 m, Pláž, Plaža
 
1.0 km, Casino Portorož, Zabava
 
2.0 km, Stolna cerkev sv. Jurija, Crkve
 
6.0 km, Krajinski park Dragonja, Priroda

Cene i informacije

Smeštaj od dana:
Smeštaj do dana:
Broj noći: 0
Broj ležajeva:
 
1x Apartman u prizemlju: 2x 2-krevetna soba, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (električni šporet, frižider), trpezarijski kutak za 4 osobe, kablovska TV, WI-FI, klimatizacija, terasa sa garniturom za sedenje i sa pogledom na more.  (Kapacitet: 4 osobe)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

1x Apartman na 1. spratu: 2x 2-krevetna soba, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (kombinovani elektro-plinski šporet, frižider), trpezarijski kutak za 4 osobe, kablovska TV, priključak za internet WI-FI, klimatizacija, balkon sa garniturom za sedenje i sa pogledom na more.  (Kapacitet: 4 osobe)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

Izaberite smeštaj u okolini:

Obala

,

Slovenska Istra

,

Južna primorska

,

region Obalno - kraška

,

okrug Piran

,

Pláž - Plaža

,

Portorož

,

Piran