Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Више информација OK

Smeštaj Natz  Dolomiti   Privatan smeštaj

 21033

Italija Privát Natz, Eksterijer

Razmeštaj soba: 1x Apartman: 1x2, 1x Apartman: 3x2, 1x Apartman: 2x1, 1x2, max. broj osoba: 12

Kontaktirajte vlasnika:
Име:Ferienwohnungen Tauberhof
Adresa smeštaja:Schlossergasse 18, 39040, Natz
Broj telefona:+393200661440, +390472415104
E-mail:tauberhof@rolmail.net
Web:
Natz, smeštaj u porodičnoj kući na zajedničkom placu sa objektom br.
  • 1x Apartman: 2-krevetna soba, dnevna soba spojena sa kuhinjom (električni šporet, frižider sa zamrzivačem, mašina za sudove, aparat za kafu, toster), TV-satelit, kupatilo (tuš kabina, bide, WC), terasa sa garniturom za sedenje.
  • 1x Apartman na dva samostalna sprata: 3x 2-krevetna soba, dnevna soba spojena sa kuhinjom (električni šporet, frižider sa zamrzivačem, mašina za sudove, aparat za kafu, toster), TV-satelit, 1x kupatilo sa tuš kabinom i WC, 1x kupatilo (kada, bide, WC), balkon sa garniturom za sedenje.
  • 1x Apartman: 2x 1-krevetna soba, 2-krevetna soba, dnevna soba spojena sa kuhinjom (električni šporet, frižider sa zamrzivačem, mašina za sudove, aparat za kafu, toster), TV-satelit, 1x kupatilo sa tuš kabinom i WC, 1x kupatilo (kada, bide, WC), balkon sa garniturom za sedenje.
13378 u mestu. Baštenska garnitura, baštenski roštilj, dečije igralište. Parking pored objekta. Restoran 100m. Autobus 150m. Voz (stanica Bressanone) 7km. - centar 200m.
 
150 m, Natz, Skijaški centar
 
4.0 km, Lago di Varna, Varna, Veštačko jezero
 
5.0 km, Rio di Pusteria, Kupalište
 
5.0 km, Mühlbach - Pusteria, Skijaški centar

Cene i informacije

Smeštaj od dana:
Smeštaj do dana:
Broj noći: 0
Broj ležajeva:
 
1x Apartman: 2-krevetna soba, dnevna soba spojena sa kuhinjom (električni šporet, frižider sa zamrzivačem, mašina za sudove, aparat za kafu, toster), TV-satelit, kupatilo (tuš kabina, bide, WC), terasa sa garniturom za sedenje.  (Kapacitet: 2 osobe)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

1x Apartman na dva samostalna sprata: 3x 2-krevetna soba, dnevna soba spojena sa kuhinjom (električni šporet, frižider sa zamrzivačem, mašina za sudove, aparat za kafu, toster), TV-satelit, 1x kupatilo sa tuš kabinom i WC, 1x kupatilo (kada, bide, WC), balkon sa garniturom za sedenje.  (Kapacitet: 6 osoba)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

1x Apartman: 2x 1-krevetna soba, 2-krevetna soba, dnevna soba spojena sa kuhinjom (električni šporet, frižider sa zamrzivačem, mašina za sudove, aparat za kafu, toster), TV-satelit, 1x kupatilo sa tuš kabinom i WC, 1x kupatilo (kada, bide, WC), balkon sa garniturom za sedenje.  (Kapacitet: 4 osobe)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

Izaberite smeštaj u okolini:

Dolomiti

,

Алпи

,

region Trentino Alto Adige - Trento

,

okrug Bolzano

,

Natz - Skijaški centar

,

Lago di Varna, Varna - Veštačko jezero

,

Rio di Pusteria - Kupalište

,

Mühlbach - Pusteria - Skijaški centar