Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Више информација OK

Smeštaj Ouranoupoli   Hotel **

 16951

Kontaktirajte vlasnika:
Име:Hotel Makedonia
Adresa smeštaja:Ouranopoli Chalkidikis, 63075, Ouranoupoli
Broj telefona:00302377071085
E-mail:info@hotel-makedonia.gr
Web:
Ouranoupoli, hotel 50m od plaže (peščana plaža).
  • 7x 2-krevetna soba, TV-satelit, telefon, priključak za internet, sef, klimatizacija, frižider, kupatilo sa tuš kabinom i WC, fen za kosu, balkon sa pogledom na more ili sa pogledom na planine.
  • 7x 2-krevetna soba sa pomoćnim ležajem, TV-satelit, telefon, priključak za internet, sef, klimatizacija, frižider, kupatilo sa tuš kabinom i WC, fen za kosu, balkon sa pogledom na more ili sa pogledom na planine.
  • 4x 3-krevetna soba, TV-satelit, telefon, priključak za internet, sef, klimatizacija, frižider, kupatilo sa tuš kabinom i WC, fen za kosu, balkon sa pogledom na more ili sa pogledom na planine.
U hotelu / arealu se nalazi restoran (samo doručak), zajednička prostorija sa TV-SAT, letnja terasa sa barom. U nekim sobama kuhinjica (električni šporet, frižider). U dispoziciji dečiji krevetac. Parking - nečuvan, besplatan. Autobus 100m. Voz (stanica Thessaloniki) 120km. Aerodrom (Thessaloniki) 120km. Ouranoupoli - centar.
 
50 m, Ouranopolis paralia, Plaža
 
5.0 km, Drenia Island, Plaža