Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Више информација OK

Smeštaj Dobrota  Boka Kotorska   Privatan smeštaj

 18510

Crna Gora Privát Dobrota, Eksterijer

Razmeštaj soba: 1x studio: 1x3+2, 1x Apartman: 1x3+2, 1x Apartman: 1x4, +2, max. broj osoba: 16

Kontaktirajte vlasnika:
Име:Apartman Radonjić
Adresa smeštaja:Dobrota 91, 64729, Dobrota
Broj telefona:+38269 342 766
E-mail:dianar@t-com.me
Web:
Dobrota, smeštaj u apartmanskoj kući 30m od plaže (betonska plaža, šljunkovita plaža).
  • 1x Studio: 3-krevetna soba (bračni krevet, 1x ležaj), 2x pomoćni ležaj, TV, kuhinjski kutak (električni šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo sa tuš kabinom i WC, balkon.
  • 1x Apartman na dva nivoa: 3-krevetna soba, dnevna soba sa dva pomoćna ležaja (kauč na razvlačenje), TV, kuhinjski kutak (električni šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo sa tuš kabinom i WC, klimatizacija, balkon sa pogledom na more.
  • 1x Apartman na dva nivoa: 4-krevetna soba, dnevna soba sa dva pomoćna ležaja (kauč na razvlačenje), TV, kuhinjski kutak (električni šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo sa tuš kabinom i WC, klimatizacija, balkon sa pogledom na more.
Bašta, baštenska garnitura. Potrebe za peglanje. Parkiranje 20m od objekta. Prodavnica 150m. Restoran 70m. Autobus 2km. Aerodrom (Tivat) 20km. Dobrota - centar.
 
10 m, Kotor, Plaža
 
30 m, Dobrota, Plaža

Cene i informacije

Smeštaj od dana:
Smeštaj do dana:
Broj noći: 0
Broj ležajeva:
 
1x Studio: 3-krevetna soba (bračni krevet, 1x ležaj), 2x pomoćni ležaj, TV, kuhinjski kutak (električni šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo sa tuš kabinom i WC, balkon.  (Kapacitet: 5 osoba)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

1x Apartman na dva nivoa: 3-krevetna soba, dnevna soba sa dva pomoćna ležaja (kauč na razvlačenje), TV, kuhinjski kutak (električni šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo sa tuš kabinom i WC, klimatizacija, balkon sa pogledom na more.  (Kapacitet: 5 osoba)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

1x Apartman na dva nivoa: 4-krevetna soba, dnevna soba sa dva pomoćna ležaja (kauč na razvlačenje), TV, kuhinjski kutak (električni šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo sa tuš kabinom i WC, klimatizacija, balkon sa pogledom na more.  (Kapacitet: 6 osoba)

Cene zavise od broja osoba i termina smeštaja. Ako hoćete da vidite tačne cene smeštaja, unesite navedene informacije.

Izaberite smeštaj u okolini:

Boka Kotorska

,

region Kotor

,

Kotor - Plaža

,

Dobrota - Plaža