Cookies help us deliver and optimize our services. By continuing to use our services, you agree to our cookie policy. Više informacija OK

Smještaj Bük   Apartman

 16967

Madjarska Byt Bük, Eksterijer

Raspored soba: 1x Apartman: 1x2, +2, 1x Apartman: 1x4, +1, maksimalan broj osoba: 9

Kontaktirajte vlasnika:
Naziv:Apartman Vadvirág
Adresa smještaja:Fűzfa utca 7., 9740, Bük
Telefonski broj:+36306514905
E-mail:buk.grado@gmail.com
Web:
Bük, apartmani sa vlastitim ulazom u obiteljskoj kući u gradskom dijelu Bükfürdő, 200m od termalnog kupališta.
  • 1x Apartman u prizemlju: 2-krevetna soba, dnevna soba sa dva pomoćna ležaja, TV-satelit, DVD plaver, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (električni šporet sa dve ringle, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu), kut za hranjenje, terasa.
  • 1x Apartman na prvom katu: 4-krevetna soba, dnevna soba sa pomoćnim ležajem, TV-satelit, DVD plaver, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (električni šporet sa dve ringle, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu), kut za hranjenje, balkon.
Posijielo sa roštiljom. Parking u dvorištu. Trgovina 200m. Restoran 400m. Autobus 250m. Vlak (stanica Bük) 2km. Bük - centar 2.5km.
 
200 m, Bükfürdő, Termalno kupalište
 
610 m, Büki Gyógyfürdő, Termalno kupalište
 
13 km, Sonnetherme, Lutzmannsburg, Termalno kupalište
 
20 km, Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Termalno kupalište

Cijene i informacije

Smještaj od dana:
Smještaj do dana:
Broj noćenja: 0
Broj ležajeva:
 
1x Apartman u prizemlju: 2-krevetna soba, dnevna soba sa dva pomoćna ležaja, TV-satelit, DVD plaver, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (električni šporet sa dve ringle, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu), kut za hranjenje, terasa.  (Kapacitet: 4 osobe)

Cijene zavise od broja osoba i termina boravka. Ako želite vidjeti točne cijene za Vaš boravak, molimo da ispunite navedene podatke.

1x Apartman na prvom katu: 4-krevetna soba, dnevna soba sa pomoćnim ležajem, TV-satelit, DVD plaver, kupatilo sa tuš kabinom i WC, kuhinja (električni šporet sa dve ringle, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu), kut za hranjenje, balkon.  (Kapacitet: 5 osoba)

Cijene zavise od broja osoba i termina boravka. Ako želite vidjeti točne cijene za Vaš boravak, molimo da ispunite navedene podatke.

Izaberite si smještaj u okolini:

Nyugat-Dunántúl

,

regija Vas

,

Bükfürdő - Termalno kupalište

,

Büki Gyógyfürdő - Termalno kupalište

,

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő - Termalno kupalište